Arveret

#2341db

Her har du fundet en advokat, som kan møde dig i øjen- højde - også når du har en sag som berører dig og dit liv allermest - F.eks. :

 

- Børnesager - både tvangsfjernelser og forældryndighed.

Dette område betyder noget helt særligt for mig. Børnene har i særlig grad behov for, at der voksne som kæmper for dem, når de er særligt udsatte. Husk at du/barnet i mange sager har ret til at få advokat beskikket, så du ikke selv skal betale for ming bistand. Det gælder i alle tvangsfjernelses- sager og i mange sager om forældremyndighed eller bo- pæl.

 

- Familie og arveretlige sage i almindeligehed - også testamenter, skilsmisser og dødsbobehandling.

 

- Socialret: Har du for hjælp til at få den førtidspebsion, det fleksjob, de sygedagpenge eller andre sociale ydelser, du har ret til - så har jeg stor erfaring. Jeg fører ogås sagen videre ved domstolet, når det er nødvendigt.

 

- A-kasseret: Jeg er en af få advokater som har stort kendskab til juraen omkring arbejdsløshedsdagpenge (herudner tilbagebetaling) og efterløn. F.eks. kan deet være meget svaært at få lov at drife selvstændig virksomhed som bibeskæftigelse, mens man modtager dagpenge eller efterløn. Her kan jeg måkse hjælpe.

 

- Ansættelsesret: Her har jeg også en stor del erfaring - l.a. fra fagbevægelsen.

 

- Personskade erstatning: Hvis du har været udsat for en personskade (undtaget erstatning fra arbejdssakdeforsik) vil du som regel have krave på, at modpartens forsikring betaler advokat- hjælp for dig. Kontakt mig gerne og hør om du har en sag, hvis du er i tvivl.

 

- Udlændingeret

Her kan være tekst eller billede - kan også fjernes

 

Autoriseret som advokat af Justisministeriet. Medlem af Advokatsamfundet.

Ansvarsforsikret i CNA Insurance Company, Hammerensgade 6, 1., 1267 København K

Nyhed

Eller lignende

 

Kontakt

 

Advokat

Jan Frederik Hansen

Kronprinsessegade 22

1306 Købehavn K

Tlf 3315 5833

Mobil 6022 9700

CVR: 31821096

 

E-mail: jfh@advojan.dk